Illustration for en artikel i materialet

Når du møder dette ikon på din vej gennem SOS City Center, vil du blive præsenteret for en artikel. Denne artikel vil være relevant i forhold til det emne du arbejder med.

Til artiklen vil du ofte blive stillet nogle spørgsmål. Måske kan du finde på flere selv, som også kunne være interessante at diskuttere.

Illustration for en quiz i materialet

Dette ikon er udtryk for en quiz. Ved at trykke på linket ved siden af, vil du blive ført videre til en interaktiv quizleg. Måske prøver du selv at besvare spørgsmålene. Du kan også dyste mod dine venner eller klassekammerater - måske endda sætte noget på højkant.

Illustration for en film i materialet

Ikonet her viser, at det er filmtid. Det kan være et lille klip fra både et tv-show, en tegnefilm, Hollywood-film eller måske en dokumentar.

Der vil være spørgsmål tilknyttet filmklippet, som du kan svare på. Filmklippet og spørgsmålene vil altid handle om det emne, du allerede har gennemgået.

Illustration for en teoriopgave i materialet

Værktøjskassen er ikonet for en opgave. De opgaver du møder undervejs, kan være meget forskellige i form og omfang. Nogle af opgaverne er interaktive og underholdende, mens andre er af mere traditionel karakter.

ISBN: 978-87-616-2849-7. Copyright forfatterne og Systime A/S 2018